Muutama sananen mainostoimistoltamme Leafnetilta

Tiedäthän sen tunteen, kun et millään löydä etsimääsi? Me tiedämme, kuinka ärsyttävää se voi olla. Me Leafnetilla kerromme tarinoita ja uskomme, että sinun yritykselläsi on sanottavaa. Haluamme auttaa sinua yrityksesi bisnesidentiteetin löytämisessä ja auttaa sinua erottautumaan joukosta - eduksesi.

KP Interiors valitsi Leafnetin avuksi tarinankerronnassa sekä identiteetin kehittämisessä. Sisustamisen sekä suomalaisen designin monimuotoisuuden takia halusimme kehittää identiteetin, joka oli kaunis sekä ajaton. KP Interior:n logon tyyli sekä logo mark kehitettiin edustamaan tuotteita, joita KP Interiors tarjoaa. Käyttämällä mustaa sekä valkoista varmistimme jatkuvuuden kaikilla välineillä, jolla KP Interiors erottuu todella kilpailijoista. Olemme erittäin ylpeitä ilmeestä, jonka olemme luoneet yhteistyössä KP:n kanssa ja odotamme tulevia yhteisiä haasteita!

Toivottavasti nautit luomastamme kokemuksestasi KP Interioirsin kanssa.

Haluatko tehdä yhteistyötä? Vieraile sivuillamme, soita meille (040 125 1700) tai piipahda toimistollamme Kauppakatu 23 A 3 Joensuu. Autamme sinua enemmän kuin mielellämme!

Excelsior!

Jake Carrington,
Founder at Mainostoimisto Leafnet